Grondwerk

Graafmachines en Wagenpark

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van vrachtwagens en andere machines, waardoor wij alle soorten grondwerk snel, goed en voor een eerlijke prijs voor u kunnen uitvoeren. Onze werkwijze is geschikt voor zowel kleine projecten in opdracht van particulieren maar wij werken ook voor grotere projecten waaronder woning- en wegenbouw. Voor alle bouwprojecten is goed grondwerk de basis.

Grondwerk voor bestrating en wegenbouw

Voordat u kunt beginnen met het aanleggen van een nieuwe bestrating voor uw oprit, moet u eerst zorgen voor een goede ondergrond. Dat vraagt om goed grondwerk wat bestaat uit het verwijderen van de oude bestrating, het uitgraven en het aanbrengen van een nieuwe goede ondergrond. Deze ondergrond is per bestrating weer anders. Wij adviseren u daarin graag.

Grondwerk voor uw tuin

Als u de tuin wilt veranderen, is de doorgang vaak beperkt. Maar ook als u een zwembad wil laten aanleggen is grondwerk noodzakelijk. Vaak is de toegang tot de tuin beperkt en is het juiste graafmateriaal noodzakelijk. Wij kunnen met ons materiaal al aan het werk met een minimale doorgang van 1 meter. Het zware grondwerk is dan snel gedaan.

 Grondwerk voor de woningbouw

Voor huizen in aanbouw of verbouw, graven wij kelders uit en leggen funderingen aan. Wij beschikken over kleine en grote kranen waarmee het grondwerk voor kelders kan worden verricht. Als eerste de bestaande fundering moet worden verwijderd en afgevoerd, verzorgen wij dat ook voor u. Daarvoor beschikken wij over speciale gravers. Wij verzorgen al het grondwerk op zo’n manier dat dit de ideale basis vormt voor de verdere bouw of verbouwing.

Grondwerk grote projecten in de woning- en wegenbouw

Wij werken inmiddels al jarenlang samen met diverse bouw- en wegenbouwbedrijven. Wij zijn dan ook bij een flink aantal projecten betrokken geweest.

Wilt u nader kennis maken?

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.