Grondwerk Wageningen

Modern materiaal en geavanceerde machines

Voor grondwerk in Wageningen weten steeds meer bedrijven, instellingen en particulieren J.E. van Laar Grond- en Straatwerk B.V. te vinden. Met modern materiaal en geavanceerde machines, zijn onze specialisten in staat om het grondwerk te verzorgen dat u wenst.

Wij gaan graag de uitdaging aan

Het grondwerk dat wij uitvoeren is geschikt voor allerlei doeleinden. Door onze ervaring en nauwgezette kennis met betrekking tot het verwerken van grond, is vrijwel geen opdracht voor onze medewerkers te ingewikkeld. Wij gaan wij graag de uitdaging aan om uw wensen te realiseren. Zorgvuldige afstemming op uw wensen

Of u nu een vijver in uw tuin wilt aanleggen of de grond van uw perceel geschikt wilt laten maken voor de bouw van een pand, wij staan voor u klaar. Laat u gerust adviseren door onze medewerkers en kies voor onze klantgerichte professionals om het grondwerk voor uw project te realiseren. Doordat grondwerk, maatwerk vereist, is het belangrijk dat uw wensen zorgvuldig worden afgestemd op onze werkzaamheden.

Iedere werkdag bereikbaar

Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en uiterst geschikt om bij u in Wageningen, de werkzaamheden uit te voeren die u wenst. Door contact met ons op te nemen, kunnen wij u verder informeren over de meest geschikte activiteiten in uw situatie. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar via de contactgegevens die op deze website vermeld worden.