Straatwerk

Straatwerk en bestrating

Mooi en professioneel straatwerk geeft uw woning of bedrijfspand de uitstraling die het verdient. Wij beschikken over de juiste professionals en de juiste machines om goed straatwerk te leveren tegen concurrerende prijzen. Dat kan zijn voor een particuliere woning of voor gemeentes en overheden en andere instellingen en bedrijven.

Machinale bestrating

Voor grotere projecten passen wij machinaal bestrating toe. Om de duur van het project en om economische en ergonomische redenen. Daarvoor beschikken wij over het juiste machinepark en speciaal materieel.

Straatwerk

Variëteit in straatwerk

Geen enkel soort straatwerk is ons te gek. Wij hebben inmiddels een enorme variëteit in straatwerk gerealiseerd. Voorbeelden van straatwerk zijn terrassen, zwembaden, inritten en opritten, parkeerplaatsen, tuinpaden, trappen en wegen.

Wij komen graag op locatie om samen met u een creatieve oplossing te bedenken voor uw gehele buiteninrichting. Indien gewenst maken wij hier een ontwerp voor.

Kleine en grote opdrachtgevers

Wij zijn van verschillende markten thuis. Wij werken voor alle soorten opdrachtgevers en bieden elke de service en prijs op maat. Neem vrijblijvend contact op, als u wilt weten wat wij voor uw project kunnen betekenen.

Alles in 1 hand

Wij verzorgen naast het gewone straatwerk ook de overige werkzaamheden zoals het uitvoeren van grondwerk, afvoeren van puin en aanleggen van het riool en de afwatering of infiltratie. Daardoor heeft u alles in 1 hand.

Wilt u nader kennis maken?

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.