Straatwerk

Straatwerk en bestrating

Mooi en professioneel straatwerk geeft uw woning of bedrijfspand de uitstraling die het verdient. Wij beschikken over de juiste professionals en de juiste machines om goed straatwerk te lever tegen concurrerende prijzen. Dat kan zijn voor een particuliere woning of voor gemeentes en overheden en andere instellingen en bedrijven.

Machinale bestrating

Voor grotere projecten is het tegenwoordig mogelijk om deze machinaal te leggen. Daarvoor beschikken wij over het juiste machinepark en speciaal materieel.

Variëteit in straatwerk

Geen enkel soort straatwerk is ons te gek. Wij hebben inmiddels een enorme variëteit in straatwerk gerealiseerd. Voorbeelden van straatwerk zijn terrassen, zwembaden, inritten en opritten, parkeerplaatsen, tuinpaden, trappen en wegen.

Alles in 1 hand

Wij verzorgen naast het gewone straatwerk verzorgen ook de overige werkzaamheden zoals het uitvoeren van grondwerk, afvoeren van puin en aanleggen van het riool en de afwatering. Daardoor heeft u alles in 1 hand.

Kleine en grote opdrachtgevers

Wij zijn van verschillende markten thuis. Wij werken voor alle soorten opdrachtgevers en bieden elke de service en prijs op maat. Neem vrijblijvend contact op, als u wilt weten wat wij voor uw project kunnen betekenen.