Rioolwerk

Aanleggen riolering

Niets is vervelender dan een slecht werkende riolering. En dat begint vaak bij het aanleggen daarvan. Als u de rioolaanleg professioneel laat verzorgen heeft u later beduidend minder last van lekkages. verstoppingen en stankoverlast. Als u ons inschakelt weet u dat het goed zit.

Riool aanleggen zonder overlast

Dankzij onze machines is het mogelijk uw riolering zorgvuldig aan te sluiten op het gemeentelijk rioolstelsel met een beperking van overlast. Wij  zijn in het bezit van professionele machines en de juiste apparatuur voor het aanleggen van een goed riool.

Voor woningcoöperaties

Wij werken ook voor woningcoöperaties. Dat kan zijn voor nieuwbouw, onderhoud of renovatie van het riool. Wij verzorgen het hele traject van advies tot aan de vergunningen en het graafwerk.

Infiltratie

Mede door klimaat veranderingen en wijzigeinde wet- en regelgeving zijn we meer en meer genoodzaakt om het hemelwater op eigen terrein te bergen. Als we dit water bergen in de bodem noemen wij dit infiltratie. Deze infiltratie kunnen wij compleet voor u uitvoeren. Hiervoor hebben wij verschillende oplossingen en zijn ook maatwerk oplossingen bedacht. Deze kunnen bestaan uit 1 of 2 kunststof kratten in uw tuin, of zelfs een infiltratie onder uw terrein op basis van Drainstabiel concept. Dit systeem is heel duurzaam en zwaar belastbaar, zelfs voor vrachtverkeer.

Kwaliteit gegarandeerd

Wij vinden de kwaliteit van ons werk enorm belangrijk. Wij werken daarom alleen met het beste materiaal, machines en mensen. Ook voldoen wij aan alle noodzakelijke regelgeving op het gebied van milieu en veiligheid.

Meer informatie over rioleringswerk

Heeft u vragen over het onderhoud, de aanleg en renovatie van uw riolering? Neem dan even contact op via het formulier. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw riool.

Wilt u nader kennis maken?

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.