Zand afvoeren Ede

Laat zand afvoeren in Ede door J.E. Van Laar Grond- en Straatwerken B.V.

Wilt u graag zand laten afvoeren in Ede? J.E. Van Laar Grond- en Straatwerken B.V. doet dit graag voor u! Wij beschikken over een aantal vrachtwagens en een trekker met dumper die desgewenst het transport voor u kunnen verzorgen. Niet alleen van zand, maar ook van groenafval, BSA, grond of andere los gestorte materialen. Daarbij kunnen we ook in eigen beheer zand, grond, menggranulaat en diverse soorten grind en split naar uw locatie brengen. En zelfs containers vervoeren of (bouw)machines verplaatsen. Laat ons weten wat we, naast zand afvoeren in Ede, allemaal voor u kunnen doen.

Totaaloplossing

U wilt natuurlijk dat alles goed verloopt wanneer u zand laat afvoeren in Ede. Daarvan bent u verzekerd als u dit overlaat aan ons. Wij bieden u namelijk altijd een totaaloplossing voor de door u verlangde werkzaamheden. Zo kunnen wij alleen zand of grond voor u afvoeren, maar ook andere materialen vervoeren of zand of grond naar uw locatie brengen. We streven ernaar om alle werkzaamheden die wij verrichten naar volle tevredenheid uit te voeren. En dankzij ons vakbekwame personeel kunnen we dat garanderen!

Wat we naast zand afvoeren in Ede nog meer voor u doen

We doen nog veel meer dan alleen zand en grond afvoeren in Ede. Ook voor grondwerk, straatwerk, sloopwerk en rioolwerk kunt u bij ons terecht. We zijn van verschillende markten thuis. We werken dan ook voor diverse opdrachtgevers, zowel groot als klein. U krijgt van ons altijd een service en prijs op maat. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat we voor uw project kunnen betekenen.

zand afvoeren ede

Onze voordelen

Bij J.E. Van Laar Grond- en Straatwerken B.V. vinden we de kwaliteit van ons werk enorm belangrijk. Om altijd kwaliteit te kunnen leveren, werken we alleen met het beste materiaal, de beste machines en de beste mensen. Ook voldoen we aan alle regelgeving op het gebied van milieu en veiligheid. Laat u ons uw zand of grond afvoeren in Ede? Dan kunt u ook nog eens rekenen op de volgende voordelen:

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Klantgerichte service
  • Vakbekwaam personeel

 

Neem contact op

Schakel J.E. Van Laar Grond- en Straatwerken B.V. in als u zand wilt laten afvoeren in Ede. Bel naar 0317 – 228048 of stuur ons een e-mail via info@vanlaargrondenstraatwerk.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Neem ook gerust contact met ons op voor meer informatie, bij vragen of als u een offerte wilt aanvragen.