Stratenmaker Tiel

Professionele stratenmaker in Tiel nodig?

Zoekt u een professionele stratenmaker in Tiel? J.E. van Laar Grond- en Straatwerk B.V. beschikt over de juiste professionals en machines om goed straatwerk te leveren. En dat tegen zeer concurrerende prijzen! Mooi en professioneel straatwerk geeft een woning of bedrijfspand de uitstraling die het verdient. Daarom leveren wij niet alleen straatwerk aan particulieren, maar ook aan gemeentes, overheden en andere instellingen en bedrijven. Geen enkel soort straatwerk is ons te gek. Waar heeft u een stratenmaker in Tiel voor nodig? Wij komen graag op locatie om samen met u een creatieve oplossing te bedenken.

Veelzijdige stratenmaker voor regio Tiel

Met alle soorten straatwerk kunt u bij ons terecht. Wij hebben namelijk een enorme variëteit in straatwerk gerealiseerd. Zo kunt u een stratenmaker in Tiel inschakelen voor het realiseren van een terras, zwembad, inrit of oprit, parkeerplaats, tuinpad, trap en weg. Ook kunt u uw gehele buiteninrichting door ons laten verzorgen. Wij verzorgen naast het gewone straatwerk ook de overige werkzaamheden, denk hierbij aan het uitvoeren van grondwerk, het afvoeren van puin en het aanleggen van een riool en de afwatering of infiltratie. Uiteraard doen we dit altijd op basis van uw wensen. Als u wilt, maken wij hier graag een ontwerp voor.

Kleine en grote opdrachten

Bij J.E. van Laar Grond- en Straatwerk B.V. zijn we van vele markten thuis. We werken dan ook voor alle soorten opdrachtgevers en nemen zowel grote als kleine opdrachten op ons. Voor grotere projecten passen wij machinale bestrating toe. Dit doen we om de duur van het project en om economische en ergonomische redenen. We beschikken over het juiste machinepark en speciaal materiaal om ook door middel van machinale bestrating goed straatwerk af te leveren. Daarbij bieden we als stratenmaker u in Tiel altijd een service en prijs op maat.

straten maker Tiel

Waarom J.E. Van Laar Grond- en Straatwerk B.V. voor uw straatwerk?

Wilt u verzekerd zijn van goed straatwerk? Schakel ons als stratenmaker in Tiel in. Wij beschikken over professionele stratenmakers die zowel grote als kleine projecten tot een goed resultaat brengen. Daarnaast doen wij meer dan alleen straatwerk, wij doen ook de overige werkzaamheden voor u. En dat tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Kies voor J.E. Van Laar Grond- en Straatwerk B.V. voor uw straatwerk en profiteer van de volgende voordelen:

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Klantgerichte service
  • Vakbekwaam personeel

 

Neem direct contact op

Kunt u wel wat hulp van een professionele stratenmaker in Tiel gebruiken? Bel naar 0317 – 228048 of stuur ons een e-mail via info@vanlaargrondenstraatwerk.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Neem ook gerust contact met ons op bij vragen, voor meer informatie of als u een offerte wilt aanvragen.