Stratenmaker Rhenen

Professionele stratenmaker in Rhenen

Wilt u uw straatwerk overlaten aan een professionele stratenmaker in Rhenen? J.E. Van Laar Grond- en Straatwerk B.V. beschikt over de juiste professionals en machines om altijd en overal goed straatwerk te kunnen leveren. En dat zonder dat het u veel geld kost, want wij bieden u zeer concurrerende prijzen! Mooi en professioneel straatwerk geeft uw woning of bedrijfspand de uitstraling die het verdient. Daarom kunnen particulieren, gemeentes, overheden en andere instellingen en bedrijven bij ons terecht voor straatwerk. Voor ons als stratenmaker in Rhenen is geen enkel soort straatwerk te gek. We komen graag langs op locatie om met u een creatieve oplossing te bedenken.

Wat doen wij?

Wij hebben al een enorme variëteit in straatwerk gerealiseerd. U kunt dan ook met alle soorten straatwerk bij ons terecht. Van het laten maken van een inrit of oprit tot het aanbrengen van een terras. Maar ook voor het realiseren van een zwembad, parkeerplaats, tuinpad, trap of weg zijn wij uw stratenmaker in Rhenen. U kunt zelfs uw complete buiteninrichting door ons laten verzorgen. Naast het straatwerk, verzorgen we ook de overige werkzaamheden. Denk aan het afvoeren van grondwerk, het afvoeren van puin en het aanleggen van een riool en de afwatering of infiltratie. Alles wat we doen, doen we op basis van uw wensen. Indien u dit wilt, maken we hier graag een ontwerp voor.

Stratenmaker in Rhenen voor kleine en grote opdrachten

Als stratenmaker in Rhenen werken we voor alle soorten opdrachtgevers. We zijn van verschillende markten thuis. Zowel grote als kleine opdrachten zijn voor ons geen probleem. Als u een groter project voor ons heeft, passen we machinale bestrating toe. Vanwege de duur van het project en om economische en ergonomische redenen. Dankzij ons machinepark en speciale materiaal kunnen wij ook door middel van machinale bestrating kwalitatief goed straatwerk afleveren. Wij bieden u altijd een service én prijs op maat.

Stratenmaker Rhenen

Onze voordelen voor u

Schakel J.E. Van Laar Grond- en Straatwerk B.V. in als stratenmaker in Rhenen en u bent verzekerd van goed straatwerk. Onze professionele stratenmakers brengen zowel kleine als grote projecten tot een goed resultaat. Daarnaast doen ze niet alleen uw straatwerk voor u, maar ook overige werkzaamheden die nodig zijn. En dat tegen aantrekkelijke tarieven! Onze voordelen zijn:

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Klantgerichte service
  • Vakbekwaam personeel

 

Bel direct J.E. Van Laar Grond- en Straatwerk B.V.

Heeft u een stratenmaker in Rhenen nodig? J.E. Van Laar Grond- en Straatwerk B.V. staat voor u klaar! Bel naar 0317 – 228048 of stuur ons een e-mail via info@vanlaargrondenstraatwerk.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Heeft u vragen? Wilt u meer informatie? Of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem ook dan gerust contact op.