Riolering Veenendaal

Weet dat het goed zit met uw riolering in Veenendaal

Een nieuwe riolering aanleggen in Veenendaal vraagt om een professional. Niets is namelijk vervelender dan een slecht werkende riolering. En dit begint vaak bij het aanleggen ervan. Kies voor een professionele aanleg van uw riolering in Veenendaal door de specialisten van J.E. Van Laar Grond- en Straatwerken B.V. Door uw nieuwe riolering door ons te laten aanleggen, heeft u later beduidend minder last van lekkages, verstoppingen en stankoverlast. Met ons als uw partner weet u zeker dat het goed zit.

Wij leggen zonder overlast uw riolering in Veenendaal

Heeft u een nieuwe riolering in Veenendaal nodig? Wij staan klaar voor particulieren en woningcorporaties. U schakelt ons in voor nieuwbouw, onderhoud of renovatie van een riolering in Veenendaal. We zijn in het bezit van professionele machines en de juiste temperatuur om een goed riool te kunnen aanleggen. Hierdoor kunnen we uw riolering zorgvuldig op het gemeentelijk rioolstelsel aansluiten. En dat zonder het geven van overlast! We verzorgen het gehele traject voor u. Van advies tot aan vergunningen. En natuurlijk ook het graafwerk.

Infiltratie

Het bergen van hemelwater in de bodem, noemen we infiltratie. Vanwege de klimaatverandering en wijzigende wet- en regelgeving, zijn we steeds meer genoodzaakt dit te doen. Wij kunnen u helpen om hemelwater op eigen terrein te bergen. Hier hebben we verschillende oplossingen voor. Zo kunt u kiezen voor één of twee kunststof kratten in uw tuin, maar ook voor een infiltratie onder uw terrein op basis van het Drainstabiel concept, een heel duurzaam en zwaar belastbaar systeem. Zelfs voor vrachtverkeer! Wij kunnen de infiltratie compleet voor u verzorgen.

riolering Veenendaal

Waarom kiezen voor J.E. Van Laar Grond- en Straatwerk B.V.?

Wij vinden kwaliteit enorm belangrijk. En dat ziet u terug in ons werk. We gebruiken alleen het beste materiaal en de beste machines en werken uitsluitend met vakbekwaam personeel. Daarbij voldoen we aan alle noodzakelijke regelgeving op het gebied van milieu en veiligheid. Laat ons uw riolering in Veenendaal aanleggen. Kwaliteit gegarandeerd! Onze voordelen zijn:

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Klantgerichte service
  • Vakbekwaam personeel

 

Bel ons direct!

Of u nu een nieuwe riolering in Veenendaal wilt laten leggen of vragen heeft over het onderhouden of renoveren van uw riolering in Veenendaal, J.E. Van Laar Grond- en Straatwerk B.V. helpt u graag! Bel naar 0317 – 228048 of stuur ons een e-mail via info@vanlaargrondenstraatwerk.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. We adviseren u graag over de beste oplossing voor uw riool.