Riolering Tiel

Kies voor een professioneel aangelegde riolering in Tiel

Heeft u een nieuwe riolering in Tiel nodig? En wilt u zeker zijn van een professionele aanleg? Daar kunt u op rekenen als u de specialisten van J.E. Van Laar Grond- en Straatwerken B.V. inschakelt! Een slecht werkende riolering is natuurlijk ontzettend vervelend. Vaak begint dit al bij de aanleg van de riolering in Tiel. Laat ons uw riolering in Tiel aanleggen en u zult later minder last hebben van lekkages, verstoppingen en stankoverlast. Kies voor ons en u weet zeker dat het goed zit!

Wij werken zonder overlast!

Wij werken voor zowel particulieren als woningcorporaties. Doordat wij in het bezit zijn van professionele machines en de juiste apparatuur voor het aanleggen van een goed riool, kunnen wij uw riolering in Tiel zorgvuldig op het gemeentelijk rioolstelsel aansluiten. Dit doen we zonder voor overlast te zorgen. Daarnaast bent u er bij ons van verzekerd dat het gehele traject voor u verzorgd wordt. Van advies tot aan de vergunningen. En uiteraard ook het graafwerk. U schakelt ons in voor nieuwbouw, onderhoud of renovatie van een riolering in Tiel.

Diverse oplossingen voor infiltratie

We zijn steeds meer genoodzaakt om hemelwater op eigen terrein te bergen. Hier spelen de klimaatverandering in wijzigende wet- en regelgeving een grote rol in. Wanneer u hemelwater in de bodem bergt, wordt dat ook wel infiltratie genoemd. Wij verzorgen graag uw infiltratie. Hier hebben we diverse oplossingen voor. Van één of twee kunststof kratten in uw tuin tot een infiltratie onder uw terrein op basis van het Drainstabiel concept. Dit laatste is een heel duurzaam en zwaar belastbaar systeem, zelfs voor vrachtverkeer.

Riolering Tiel

Daarom J.E. Van Laar Grond- en Straatwerk B.V.

Bij J.E. Van Laar Grond- en Straatwerk B.V. hechten we veel waarde aan kwaliteit. We werken dan ook alleen met het beste materiaal, de beste machines en de beste mensen om altijd goede kwaliteit af te kunnen leveren. Bovendien voldoen we aan de nodige regelgeving op het gebied van milieu en veiligheid. U kunt het aanleggen van uw riolering in Tiel dus met een gerust hart aan ons overlaten. U bent dan van kwaliteit verzekerd! Verder bieden we u de volgende voordelen:

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Klantgerichte service
  • Vakbekwaam personeel

 

Riolering in Tiel nodig? Neem contact op

Wilt u een nieuwe riolering in Tiel laten aanleggen? Of heeft u vragen over het onderhouden of renoveren van een riolering in Tiel? J.E. Van Laar Grond- en Straatwerk B.V. adviseert u graag over de beste oplossing voor uw riool. Bel naar 0317 – 228048 of stuur ons een e-mail via info@vanlaargrondenstraatwerk.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Neem ook gerust contact met ons op voor meer informatie of als u een offerte wilt aanvragen.