Riolering Arnhem

Nieuwe riolering nodig in Arnhem?

Wilt u zeker zijn van een professionele aanleg van uw nieuwe riolering in Arnhem? Kies dan voor de professionals van J.E. Van Laar Grond- en Straatwerk B.V.! Niets is vervelender dan een slecht werkende riolering. Dit begint vaak bij de aanleg ervan. Laat uw riolering in Arnhem daarom aanleggen door J.E. Van Laar Grond- en Straatwerk B.V. en u heeft later beduidend minder last van lekkages, verstoppingen en stankoverlast. Met ons weet u dat het goed zit.

Geen overlast

Zowel particulieren als woningcorporaties kunnen bij ons terecht voor het laten aanleggen van een riolering in Arnhem. We zijn in het bezit van professionele machines en de juiste apparatuur voor het aanleggen van een goed riool. Dankzij onze machines kunnen wij uw riolering zorgvuldig aansluiten op het gemeentelijk rioolstelsel met zo min mogelijk overlast. Bovendien verzorgen we altijd het gehele traject voor u, van advies tot aan de vergunningen en natuurlijk het graafwerk. U schakelt ons in voor nieuwbouw, onderhoud of renovatie van een riolering in Arnhem.

Infiltratie nodig?

Vanwege de klimaatverandering en een wijzigende wet- en regelgeving zijn we steeds meer genoodzaakt om hemelwater op eigen terrein te bergen. Wanneer u dit water in de bodem bergt, noemen we dat infiltratie. Wij kunnen de infiltratie compleet voor u verzorgen. Hiervoor hebben we verschillende oplossingen bedacht. Denk aan een infiltratie onder uw terrein op basis van het Drainstabiel concept. Dit is een heel duurzaam en zwaar belastbaar systeem, zelfs voor vrachtverkeer. Maar u kunt ook kiezen voor één of twee kunststof kratten in uw tuin of voor een van onze andere maatwerkoplossingen.

riolering Arnhem

Waarom een riolering in Arnhem laten aanleggen door J.E. Van Laar Grond- en Straatwerk B.V.?

Bij J.E. Van Laar Grond- en Straatwerk B.V. vinden we de kwaliteit van ons werk enorm belangrijk. Daarom werken we alleen met het beste materiaal, de beste machines en de beste mensen. Daarbij voldoen we aan alle noodzakelijke regelgeving op het gebied van milieu en veiligheid. Als u een nieuwe riolering in Arnhem wilt laten aanleggen, kunt u dit dus met een gerust hart aan ons overlaten. Net als het verzorgen van een infiltratiesysteem. Kwaliteit gegarandeerd! De voordelen die we u verder bieden, zijn:

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Klantgerichte service
  • Vakbekwaam personeel

 

Bel direct!

Heeft u een nieuwe riolering in Arnhem nodig? Of heeft u vragen over het onderhouden of renoveren van uw riolering in Arnhem? Neem contact op met J.E. Van Laar Grond- en Straatwerk B.V. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw riool. Bel naar 0317 – 228048 of stuur ons een e-mail via info@vanlaargrondenstraatwerk.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Neem ook gerust contact met ons op voor meer informatie of als u een offerte wilt aanvragen.