Grondverzet Ede

Voor alle soorten grondwerk in Ede

Zoekt u een specialist in grondwerk voor grondverzet in Ede? J.E. Van Laar Grond- en Straatwerk B.V. beschikt over een uitgebreid assortiment van vrachtwagens en andere machines, waardoor wij alle soorten grondwerk voor u kunnen uitvoeren. Dit doen we snel, goed en voor een eerlijke prijs! Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor grondverzet in Ede. Onze werkwijze is geschikt voor kleine projecten, maar wij werken ook veel voor grotere projecten zoals de woning- en wegenbouw. Voor alle bouwprojecten is goed grondwerk in Ede namelijk de basis. Wilt u uw grondwerk aan ons overlaten? Bel ons gerust!

Grondverzet in Ede voor particulieren

Wanneer u als particulier een specialist nodig heeft voor grondverzet in Ede, bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen wij grondwerk voor uw tuin verrichten, zoals het maken van een doorgang of grondwerk voor het aanleggen van een zwembad. Wilt u nieuwe bestrating aanleggen voor uw oprit? Ook dan moet u eerst zorgen voor een goede ondergrond. Wij verwijderen de oude bestrating, graven de oude ondergrond uit en brengen een nieuwe, goede ondergrond aan. Deze ondergrond is per bestrating anders. We adviseren u graag hierover.

Grondwerk voor de woning- en wegenbouw

Inmiddels werken wij al jarenlang samen met diverse woning- en wegenbouwbedrijven. We zijn al bij een flink aantal projecten betrokken geweest. Voor huizen in aanbouw of verbouw, kunnen wij kelders uitgraven en funderingen aanleggen. Ook kunnen we het grondwerk voor kelders verzorgen. Als eerst de bestaande fundering moet worden verwijderd en afgevoerd, verzorgen we dat ook voor u. Dankzij ons grondverzet in Ede ontstaat er de ideale basis voor de verdere bouw of verbouwing.

grondverzet Ede

Voordelen J.E. Van Laar Grond- en Straatwerk B.V.

Wilt u verzekerd zijn van goed grondwerk? Schakel dan J.E. Van Laar Grond- en Straatwerk B.V. in voor grondverzet in Ede. Wij beschikken over kleine en grote kranen, speciale gravers en andere machines om goed grondwerk te kunnen leveren. En dat tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Daarbij bieden we u ook nog eens de volgende voordelen:

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Klantgerichte service
  • Vakbekwaam personeel

 

Neem contact op

Wilt u ons inschakelen voor grondverzet in Ede? Aarzel niet en bel naar 0317 – 228048 of stuur ons een e-mail via info@vanlaargrondenstraatwerk.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Neem ook gerust contact met ons op bij vragen, voor meer informatie over grondwerk of als u een offerte wilt aanvragen.