Riolering Ede

Nieuwe riolering in Ede nodig?

Wilt u verzekerd zijn van een professioneel aangelegde nieuwe riolering in Ede? J.E. Van Laar Grond- en Straatwerk B.V. levert enkel kwaliteit! We weten als geen ander hoe vervelend een slecht werkende riolering kan zijn. Vaak begint dit bij de aanleg ervan. Kies er daarom voor om uw riolering in Ede aan te laten leggen door onze specialisten. U heeft dan later beduidend minder last van lekkages, verstoppingen en stankoverlast! Met ons weet u zeker dat het goed zit.

Riolering aanleggen in Ede zonder overlast

Wij leggen een nieuwe riolering in Ede voor zowel particulieren als woningcorporaties. Dankzij onze professionele machines en de juiste apparatuur, kunnen we een riolering in Ede zorgvuldig aansluiten op het gemeentelijk rioolstelsel. Dit doen we altijd met minimale overlast. Dat is fijn voor u! Bovendien verzorgen we het gehele traject, van advies tot vergunningen en natuurlijk het nodige graafwerk. Zo heeft u nergens meer omkijken naar. U schakelt ons in voor nieuwbouw, onderhoud of renovatie van een riolering in Ede.

Ook voor infiltratie

Door de klimaatverandering en wijzigende wet- en regelgeving wordt de noodzaak om hemelwater op eigen terrein te bergen steeds groter. Wanneer u hemelwater bergt in de bodem, wordt dit infiltratie genoemd. Wij kunnen uw infiltratie compleet verzorgen. Zo hebben we diverse oplossingen bedacht, zoals één of twee kunststof kratten in uw tuin of een infiltratie onder uw terrein op basis van het Drainstabiel concept. Dit laatste systeem is heel duurzaam en zwaar belastbaar, zelfs voor vrachtverkeer!

Onze vele voordelen

Het aanleggen van een riolering in Ede kunt u met een gerust hart overlaten aan J.E. Van Laar Grond- en Straatwerk B.V. Wij vinden de kwaliteit van ons werk enorm belangrijk. Daarom werken we altijd met de beste materialen, de beste machines en de beste mensen. Hierdoor kunnen we u van kwaliteit garanderen! Verder voldoen we aan alle nodige regelgeving op het gebied van milieu en veiligheid. En bieden we u de volgende voordelen:

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Klantgerichte service
  • Vakbekwaam personeel

 

Neem contact op met J.E. Van Laar Grond- en Straatwerken B.V.

Wilt u zeker weten dat het aanleggen van uw riolering in Ede goed gebeurt? Schakel dan de specialisten van J.E. Van Laar Grond- en Straatwerk B.V. in! Bel naar 0317 – 228048, stuur ons een e-mail via info@vanlaargrondenstraatwerk.nl of vul het contactformulier op de website in. We adviseren u graag over de beste oplossing voor uw riool. Heeft u vragen over het onderhouden of renoveren van een riolering in Ede? Wilt u meer informatie? Of wilt u een offerte bij ons aanvragen? Neem ook dan gerust contact op.